(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori
Lekolar-Printel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Lekolar on Pohjoismaiden markkinajohtaja koulujen ja päiväkotien varustajana. Toimitamme opetusvälineitä, koulutarvikkeita, leluja ja kalusteita viihtyisien ja kehittävien oppimisympäristöjen luomiseen. Suomen myyntiorganisaatiossa meitä työskentelee noin 40 myynnin ammattilaista. www.lekolar.fi
Haemme nyt inbound-asiakaspalveluumme Helsingin Haagaan

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

Uudessa tehtävässäsi pääset aloittamaan osana asiakaspalvelutiimiä. Osaamisesi kehittyessä ja tietotaitosi kasvaessa työnkuvasi laajenee myös muiden tiimien tukemiseen, esimerkiksi tuotehallinta- ja project support, sekä taloushallinnon tukitehtävissä. Dynaamisen asiakaspalvelutyön ohella pääset siis kasvamaan koko organisaation monipuoliseksi osaajaksi.

Etsimme henkilöä, joka viihtyy asiakkaiden ja ongelmaratkaisun parissa. Sinulla on innostunut ja positiivinen asenne. Olet tiimipelaaja, työtä pelkäämätön ja tuot rohkeasti ilmi omat ajatuksesi ja ideasi. Pidät nopeatempoisesta työstä, olet huolellinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat hyvät IT -taidot (mm. MS Office) ja tartut päättäväisellä otteella haasteisiin ja kehityskohtiin työssäsi. Tarvitset työssäsi myös englantia ja toivomme sinun omaavan esimerkiksi tradenomin tai restonomin tutkinnon. Lekolarilla hyvä työilmapiiri on sydämen asia, joten etsimme joukkoomme huumorintajuista ja reilua työkaveria.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5 h/vko. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Toimenkuva on organisaatiossa uusi ja sinulla onkin mahdollisuus päästä muokkaamaan tehtävästä vuosien saatossa itsesi näköinen.

Mikäli yllä kuvattu vastaa etsimääsi, kannustamme sinua jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi).

Onnea hakuun!