Asiakaspalvelukoordinaattori
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Helsingin Sörnäisiin aktiivista, asiakaspalveluhenkistä ja aikaansaavaa asiakaspalvelukoordinaattoria liiketoiminnan tukitehtäviin.

Tehtävä on noin vuoden määräaikainen äitiyslomasijaisuus. Liiketoiminnan tuen tiimissä toimit asiakasrajapinnassa asiantuntijoidemme tukena. Monipuolinen tehtävä sisältää mm. laskutustehtäviä, tietojärjestelmän ylläpitoa, matkalaskujen tarkastamista sekä asiakaspalvelua. Tehtävän asiakasrajapinta koostuu organisaatiomme omista asiantuntijoista sekä ulkoisista asiakkaista. Työtehtävässä menestyminen edellyttää halua tuottaa laadukasta asiakaskokemusta kaikille asiakkaillemme. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä omaksua uusia asioita nopeasti sekä laadukasta asiakaspalveluasennetta. Aiempi kokemus laskutustehtävistä on eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, sujuvat MS Office –ohjelmistojen käyttötaidot ja olet kiinnostunut tietojärjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä. Haluat kehittää omaa työtäsi ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja toimit tehokkaasti ja joustavasti vaihtuvissa ja ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Sinulla on yhteistyötä rakentava ja positiivinen työote sekä aito halu oppia ja ymmärtää organisaation liiketoimintaa myös oman tehtäväkentän ulkopuolelta. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä, joka kykenee kuitenkin myös itsenäiseen tekemiseen. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito on eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/rekry viimeistään 24.4.2019.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258751
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Teollisuuden ja kiinteistöpalveluiden tuen tiiminvetäjä Anniina Riepponen 17.4. klo 9-11 sekä 23.4. klo 11-13, p. 041 462 3018 tai etunimi.sukunimi@kiwa.com