(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Helsingin Sörnäisiin tietojärjestelmiin orientoitunutta, palveluhenkistä ja aikaansaavaa asiakaspalvelukoordinaattoria järjestelmän käyttöönottoprojektiin.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun asti. Käyttöönottoprojektin lisäksi osallistut myös muihin liiketoiminnan tukitiimin tehtäviin toimiessasi asiantuntijoidemme tukena asiakasrajapinnassa ja hoitaen mm. laskutusta, asiakasrekisterin hallintaa, matkalaskujen tarkastamista sekä monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä laadukasta asiakaspalveluasennetta. Aiempi kokemus tietojärjestelmän käyttöönottoprojektista on eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, sujuvat MS Office –ohjelmistojen käyttötaidot ja olet kiinnostunut tietojärjestelmistä sekä niiden hyödyntämisestä. Otat uudet tietojärjestelmät haltuun nopeasti ja olet innokas toimimaan muiden järjestelmänkäyttäjien tukena sekä tarvittaessa myös opastamaan järjestelmän käyttöä. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja toimit tarkasti ja järjestelmällisesti vaihtuvissa ja ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Sinulla on yhteistyötä rakentava ja positiivinen työote sekä aito halu oppia ja ymmärtää organisaation liiketoimintaa. Työssäsi tarvitset englannin kielen taitoa sekä jonkin verran matkustusvalmiutta. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden oppia paljon uusia asioita liiketoiminnan tukitehtävistä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/rekry viimeistään 21.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.