(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori
Teknologiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme asiakaspalvelukoordinaattoria

Toimit Teknologiainfo Teknova Oy:ssä ja vastuualueesi tärkin tehtäväsi on huolehtia asiakaspalvelusta, laskutuksesta, tilausten käsittelystä ja varastokirjanpidosta. Lisäksi ylläpidät verkkokauppaa, osallistut seminaarien ja koulutusten käytännön järjestelyihin sekä avustat myynnissä ja markkinoinnissa.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi yo-merkonomi tai tradenomi. Työssä onnistumisen kannalta tärkeintä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys ja työtä pelkäämätön asenne sekä kyky oppia uutta. Olet aikaisemminkin käyttänyt EmCe-taloushallintojärjestelmää tai muuta vastaavaa sovellusta. Office-ohjelmat, erityisesti Excel, ovat sinulle tuttuja.

Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelusta ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on taito organisoida sekä pitää hyvää työtempoa yllä tarkkuutta unohtamatta. Sukkuloit sujuvasti erilaisten työtehtävien välillä ja pystyt hallinnoimaan omaa työtäsi sekä tuomaan uusia ideoita tiimityöskentelyn sujuvuuden ja laadukkaan työnjäljen takaamiseksi kuitenkin kunnioittaen jo olemassa olevia hyväksi havaittuja toimintamalleja. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän modernissa työympäristössä Helsingin keskustassa sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.