(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori
Kaslink Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haussa positiivinen ja energinen kuluttaja- ja asiakaspalvelun ammattilainen

Haluatko olla mukana rakentamassa suomalaisen ruuan globaalia menestystarinaa? Hallitsetko asiakaspalvelun? Onko sinulla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja intohimoa asiakaspalvelutyöhön?

Uudessa tehtävässä vastaat monikanavaisesti asiakkaiden ja kuluttajien tiedusteluihin. Käsittelet vienti- ja tuontilähetyksiä ja kuljetustilauksia, ja avustat myös tapahtumien koordinoinnissa. Lisäksi tehtävään kuuluvat muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät. 

Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on oikea asenne ja positiivinen ote uusiin haasteisiin. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen. Toimit vakuuttavasti asiakkaiden kanssa, ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai toiseen asteen tutkintoa sekä vähintään 1-3 vuoden kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus kaupalliselta alalta ja monipuolisista toimistotehtävistä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälistyvässä ja kasvavassa perheyrityksessä. Työtehtävä on uusi, joten pääset itse vaikuttamaan sisältöön omien vahvuuksiesi kautta sekä luomaan ja kehittämään prosesseja. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista – henkilöstömme työtyytyväisyys on huippuluokkaa! Toimipisteesi sijaitsee Kouvolassa, ja tehtävässä raportoit talousjohtajalle.

Mikäli olet etsimämme henkilö ja haluat olla luomassa Kaslinkin menestystarinaa, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme 23.9.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa: Henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä, puh. +358 40 5487249