(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori, Vantaa
Lantmännen Unibake

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Have an appetite for more?

Haemme palvelualtista asiakaspalvelukoordinaattoria hoitamaan tilauksen ja laskutuksen välisiä asiakasprosesseja. Tehtävä sisältää asiakastyytyväisyyttä tukevia tehtäviä, kuten tilausten käsittelyä sekä ajantasaisen tuotesaatavuustiedon hallintaa. Tässä roolissa sinulla on useita sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita, joiden kanssa olet päivittäin vuorovaikutuksessa. Olet ensimmäinen ja viimeinen asiakkaamme kontakti, ja tärkeässä asemassa edustamassa yritystämme, sekä vastuussa siitä, että asiakkaamme saavat ilahduttavaa palvelua.

Näppärä symppis haussa!

Toivomme, että sinulla on kokemusta vastuullisesta asiakaspalvelutyöstä ja tilaus-toimitusprosessista vähintään viiden vuoden ajalta, sekä soveltuva kaupallinen koulutus. Tässä tehtävässä tarvitaan englanninkielen taitoa, ja vironkielen osaaminen eduksi. Olet kyvykäs käyttämään ja hyödyntämään yleisten toimisto-ohjelmien lisäksi nykyaikaisia ERP- järjestelmiä.

Luonteeltasi olet ystävällinen, avoin ja asenteellisesti positiivinen. Sopeudut monipuoliseen arkeen ja hahmotat nopeasti kokonaisuuksia. Tiedät helposti mitkä tehtävät on tehtävä ensimmäiseksi, ja ratkaiset ongelmia luontevasti. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia, ja sinulla on asianmukaiset vuorovaikutustaidot. Työskentelet järjestelmällisesti sekä oma-aloitteisesti, ja pyrit jatkuvasti kehittämään omaa toimintaasi. Vaikeissa tilanteissa kykenet toimimaan ja viestimään diplomaattisesti.

Tarjoamme Sinulle

Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja kansainvälisessä tiimissä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet

Hae tehtävään 27.9.2020 mennessä oheisen linkin tai Lantmännen Unibake Oy:n nettisivuilta (https://www.lantmannen-unibake.com/fi-FI/ ) löytyvän työpaikkailmoituksen kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa puhelimitse Logistics Manager Tarja Harju
8.9. tiistai klo 13-14, 10.9. torstai klo 14-15 ja 14.9. maanantai klo 10-11.
tarja.harju@lantmannen.com
Phone: +358 503686481