(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori Teknikum Oy:lle Sastamalaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Teknikum Oy on kumi- ja muovialalla toimiva konserni, jolla on liiketoimintaa Suomessa, Saksassa, Unkarissa ja Kiinassa. Konsernimme liikevaihto on noin 70 M€ ja pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa.

 

Teknikumin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa teollisuusletkut, muottituotteet kumista ja muovista, kumipinnoitteet ja -päällysteet sekä polyuretaani- ja nestesilikonituotteet. Osaamisalueemme ovat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet.

 

 

Haemme asiakkaallemme Teknikum Oy:lle Vammalan tehtaalle Sastamalaan

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

 

Asiakaspalvelukoordinaattorina työskentelet kansainvälisen myynnin monipuolisissa tehtävissä. Hoidat tilauskäsittelyä, laskutusta, kuljetusjärjestelyjä sekä yleisesti asiakaspalvelua. Tuet suoria asiakkaitamme ja partnereitamme sekä omaa organisaatiotamme olemalla päivittäin yhteydessä esimerkiksi myyntiorganisaatiomme, tuotantomme ja logistiikkamme kanssa.


Sinulla on mielellään jo kokemusta työskentelystä kansainvälisen kaupan parissa ja ymmärrys tilausprosessien kulusta aina toimituksiin asti. Suomen kielen lisäksi edellytämme hyvää puhutun ja kirjoitetun englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, esimerkiksi ruotsi tai venäjä, katsotaan eduksi. Sujuvat IT-taidot sekä kyky omaksua uusia ohjelmistoja ovat edellytys tehtävien hoitamiselle. Olet asiakaspalvelullinen, oma-aloitteinen ja tarkka ja pystyt itsenäisesti ratkaisemaan esiin tulevia ongelmatilanteita.


Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisen myynnin koordinointitehtävissä mukavien kollegoiden parissa. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen.

 

Tehtävä on kokopäiväinen opintovapaan sijaisuus alkaen elokuussa 2019 ja jatkuen toukokuuhun 2020.

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 5.8.2019 osoitteessa www.adecco.fi . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457.