(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori, Tecalemit Flow Oy (Vantaa)
Tecalemit Flow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiatuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat. Voit lukea lisää yrityksestä osoitteesta: www.tecalemitflow.fi

Tecalemit Flow Oy etsii nyt asiakaspalvelukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimitaan pääasiassa myynnin, logistiikan sekä johdon tukena.

Asiakaspalvelukoordinaattorina tulet työskentelemään Vantaan toimipisteessämme osana 5 hengen asiakaspalvelutiimiä. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat mm. myynnin tukitehtävät, yhteydenpito päämiesasiakkaisiin, tilausten seuranta ja dokumentointi, laskujen käsittely sekä osto- ja myyntireskontran hoitaminen.

Työtehtävät edellyttävät MS Office-ohjelmien hyvää hallintaa sekä suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen). Toivomme sinulta myös aiempaa työkokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Viihdyt ja menestyt kanssamme, kun tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät ryhmätyöskentely- sekä asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakaavaraisessa yhtiössä. Saat monipuoliseen tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Lisäksi työssäsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja toimistollamme vallitsee rento–työntekijänsä huomioon ottava - ilmapiiri. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. kattavan terveydenhuolto.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään viikkojen 9 ja 10 aikana.

Kaikki yhteydenotot, hakemukset ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.