(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukoordinaattori, Saint-Gobain Finland Oy, kokoaikainen, Helsinki
Saint-Gobain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Haluatko kehittää osaamistasi yhdessä maailman johtavista rakennusteollisuuden yrityksistä? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ripeästi toimeen tarttuva työntekijä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakaspalvelukoordinaattori!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Saint-Gobainille, positiivista ja oma-aloitteista asiakaspalvelukoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 elokuun loppuun asti Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Saint-Gobainille.

Asiakaspalvelukoordinaattorin keskeisimpiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköisissä kanavissa, myyntitilausten käsittely SAP-järjestelmässä, vaihde- ja vastaanottopalvelut sekä muut asiakaspalvelun tehtävät. Saint-Gobainilla pääset osaksi huipputiimiä ja saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Tehtäviä on kaksi, joista toinen sijoittuu jälleenmyyntitiimiin ja toinen urakoitsijat, rakennusliikkeet ja talotehtaat -tiimiin. Kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi, mutta siihen saa kattavan perehdytyksen, joten haethan rohkeasti vaikkei se vielä olisi hallussa!

Saint-Gobain on maailman markkinajohtaja asuin- ja teollisuusrakentamisen alalla. He suunnittelevat, valmistavat ja toimittavat suorituskykyisiä rakennusmateriaaleja sekä kehittävät innovatiivisia ratkaisuja kasvun, energiatehokkuuden ja ympäristönsuojelun haasteisiin. Saint-Gobain tarjoaa monipuolisia ura- ja kehittymismahdollisuuksia – tule mukaan rakentamaan yhdessä tulevaisuutta! Tutustu Saint-Gobainiin tarkemmin: https://www.saint-gobain.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköisissä kanavissa
 • Myyntitilausten käsittely SAP-järjestelmässä
 • Muut yleiset toimistotehtävät
Odotamme sinulta
 • Kaupallisen tai rakennusalan opintoja
 • Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
 • Positiivista asiakaspalveluasennetta
 • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä kykyä tarttua ripeästi uusiin tehtäviin
 • Sujuvaa suomen kielitaitoa ja englannin kielitaito katsotaan eduksi, sillä toiminta tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä
Tarjoamme sinulle
 • Top Employer -sertifioidun yrityksen, jossa olet mukana hyvien henkilöstökäytäntöjen toteuttamisessa sekä mahdollistamassa avointa ja osallistavaa kulttuuria
 • Mahdollisuuden kehittyä yhdessä maailman johtavista rakennusteollisuuden yrityksistä
 • Merkityksellisen työn yrityksessä, jossa luodaan turvallisia työympäristöjä ympäri maailmaa
 • Viihtyisän työyhteisön, osaavan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä kansainvälisen konsernin edut
 • Hyvän perehdytyksen tehtävään sekä SAP- toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan elokuun 2020 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@studentwork.com, 040 484 1598).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.