(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukonsultti CAB Groupille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Academic Work etsii vastuullista tiimipelaajaa asiakaspalvelukonsultin tehtäviin CAB Group Finland Oy:lle. Jos olet autoalasta kiinnostunut, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka haluaa kehittyä tehtävässään erilaisia kehityspolkuja tarjoavassa yrityksessä, niin jatkahan lukemista. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, joten haethan tehtävään heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista asiakaspalvelukonsulttia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina CAB Group Finland Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääsääntöiset työtehtäväsi ovat CAB Group Finland Oy:n asiakkaiden erilaisten yhteydenottojen vastaanottaminen ja ratkaiseminen. Asiakaskunta koostuu vakuutusfirmoista ja autokorjaamoista, joten pääset vastaamaan järjestelmiin, niiden integraatioihin, lisensseihin, laskutukseen sekä tuotteisiin liittyviin viesteihin. Työskentelet Vantaalla osana support-tiimiä. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä CAB Group Finlandin muiden työntekijöiden sekä Örebrossa sijaitsevan emoyhtiön kanssa.

Me tarjoamme sinulle:


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan
* Energisen ja mukavan tiimin ympärillesi
* Mahdollisuuden vaikuttaa prosessien muokkaamiseen ja luomiseen
* Yrityksen, jossa eteneminen myynnillisiin tai asiantuntijatehtäviin on mahdollista


Tehtävä sopii sinulle joka olet kiinnostunut autoista, luonnollinen asiakaspalvelija sekä nopea sisäistämään eri järjestelmiä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä usealla osa-alueella kasvavassa yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on mukautuva, nopeasti oppiva ja itseään johtava tiimipelaaja. Olet valmis kehittymään työssäsi, olet kiinnostunut autoista ja niiden järjestelmistä. Ymmärrät myös asiakkaan merkityksen yritykselle, teet parhaasi taataksesi aina onnistuneen kokemuksen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Hyvät tiimityöskentelytaidot ja ongelmaratkaisukyky
* Ainakin 2 vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, sekä vähintään alkeet ruotsin kielessä


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta vakuutus- tai autokorjaamoalalta, sekä työskentelystä erilaisten järjestelmien (esim. CABAS) tai integraatioiden parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
CAB Group AB:lla on markkinajohtajan asema järjestelmätuessa ja palveluissa, joiden avulla ajoneuvo- ja kiinteistöalalla on helppo laatia luotettavia ja todenmukaisia korjauslaskelmia. CAB toimii tytäryhtiönsä Boka Doktorn AB:n kautta myös sairaanhoitoalalla. CAB:lla on asiakkaita ympäri maailmaa, ja Pohjoismaissa useimpien autovahinkokorjausten laskelmat tehdään CAB:n järjestelmillä. Järjestelmillämme on 30 000 käyttäjää, jotka toimivat kaikkiaan 4 000 yrityksessä. CAB Group AB perustettiin 70-luvun puolivälissä, ja sen nykyisiä omistajia ovat If, Folksam, Länsförsäkringar ja Trygg Hansa.