(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalvelukeskuksen päällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020


Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme nyt tiimiesimiestä VR FleetCaren kaupalliseen yksikköön perustettavaan asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin.

VR FleetCaren kaupalliseen yksikköön perustetaan asiakaspalvelukeskus, jonka vastuulla ovat laskutus, asiakaspalvelun ja tuotannon tuen hallinnolliset tehtävät sekä reklamaatioiden käsittely. Toiminto on uusi ja pääset tiimin esimiehenä alusta lähtien mukaan luomaan asiakaspalvelun toimintamalleja yhteistyössä myynnin ja talousyksikön kanssa. Pääset mukaan kansainvälistyvään työympäristöön ja uudistushenkiseen työyhteisöön.

Tehtävässä vastaat uuden asiakaspalvelukeskuksen rakentamisesta ja toimintamallien luomisesta. Toimit lähiesimiehenä ja vedät noin viiden henkilön tiimiä.  Arvioit, kehität ja parannat jatkuvasti asiakaspalveluyksikköä, sen toimintaa sekä asiakaskokemusta. Tehtävä painottuu uuden rakentamiseen ja uusien toimintamallien läpivientiin koko organisaatiossa.

Sinulla on

 • vankkaa ymmärrystä asiakaspalvelukeskuksen toiminnasta
 • vahvaa kokemusta taloushallinnon perusprosesseista, esimiestyöstä ja etätiimin vetämisestä
 • näyttöjä vastaavan kaltaisen tukiyksikön käynnistämisestä ja vetämisestä
 • mahdollisesti toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta
 • hyvät vuorovaikutustaidot ja organisointikykyä
 • taipumusta ja halua ratkaisukeskeisyyteen

10 syytä valita meidät

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä 
 3. yli 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit 
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.6.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti. 

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant, Partner Sanna Kröger (AIMS International Finland) puhelimitse 040-5061856 tai sähköpostitse sanna.kroger@aims.fi 

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.  Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.