(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUJÄRJESTELMIEN PALVELUASIANTUNTIJA
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Kaipaatko uusia haasteita energia-alan edelläkävijöiden joukossa? Vetävätkö suurten järjestelmien palvelutukeen liittyvät päivittäiset askareet sinua puoleensa? Oletko liiketoimintalähtöinen, asiakaspalvelukeskeinen ja aloitteellinen? Oletko IT-alan jokapaikan höylä, joka pystyy etsimään laaja-alaisesti ratkaisuja erilaisiin järjestelmäteknisiin pulmiin?

Nyt etsimme Tampereelle 

ASIAKASPALVELUJÄRJESTELMIEN PALVELUASIANTUNTIJAA 

Haemme Elenia Palvelut Oy:n IT- ja palveluprosessien kehitystiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen esimerkiksi IT-insinööriä, IT-tradenomia tai datanomia asiakaspalvelussa käytettävien järjestelmien palveluasiantuntijaksi.

Tulet osaksi tiimiä, jonka vastuulla on tukea ja kehittää asiakaspalveluratkaisuja ja -prosesseja, joiden avulla Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan asiakaspalvelua. Roolinasi on varmistaa, että asiakaspalvelujärjestelmiä koskevat kysymykset ja pulmat eivät jää vaille vastausta. Et tule jäämään ainoastaan tiimimme sisäiseksi voimavaraksi vaan teet yhteistyötä kumppaniverkostomme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja mahdollisuuden kasvaa asiakaspalvelujärjestelmien laaja-alaiseksi osaajaksi. Sujuvasti toimivat ja automaattiset asiakaspalvelujärjestelmät ovat toimintamme kulmakivi, joten pääset olemaan merkittävässä roolissa korkeatasoisen asiakaspalvelun tuottamisessa.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet koulutukseltasi esimerkiksi IT-tradenomi, IT-insinööri tai datanomi. Voit olla myös juuri valmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva. Ottaaksesi haltuun tehtävän sinulta vaaditaan:

  • Hyvää yhteistyökykyä, asiakaspalveluasennetta ja huolellista otetta työhösi

  • Oppimishalua sekä tahtoa sitoutua perehtymään isojen järjestelmien palvelutuen asiantuntijaksi

  • Osaamista IT-asioista – toivoimme, että termit kuten SQL, REST ja SOAP eivät ole sinulle vieraita

  • Uskallusta ja kykyä myös haastaa ja tuoda omaa näkemystäsi esille toiminnan kehittämisessä.

  • Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tämä on sinulle mahdollisuus päästä työskentelemään ja kehittymään palveluasiantuntijaksi tunnetusti edelläkävijän maineessa olevassa konsernissa, joka ottaa suuria harppauksia digimurroksessa. Maailmamme ei siis ole valmis vaan sähköisten palveluidemme ja käyttämiemme sovelluksien jatkuva kehittäminen tuo sinulle varmasti kiinnostavia haasteita. Tarjoamme valitsemallemme henkilölle perehdytyksen sekä ajantasaisen koulutuksen.

Näin haet

Jos sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Elenialla, voit soittaa kehityspäälliköllemme Jukka Grönroosille puh. 040 674 0990 ti 26.11.2019 klo 8-10, pe 29.11.2019 klo 14-15 tai to 5.12.2019 klo 9:30-10:30.

Lähetä meille hakemuksesi 8.12.2019 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi motivaatiostasi, osaamisestasi CV:n muodossa ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, älä siis suotta odottele viimeiseen hetkeen asti.