Asiakaspalveluinsinööri
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt asiakaspalveluinsinööriä asuntorakentamiseen pääkaupunkiseudulle!

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.” 

Oletko ihmisten parissa viihtyvä asuntorakentamisen asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitamme saamaan juuri omalta tuntuvan kodin? Tule kannustavaan porukkaamme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden toivomia muutoksia asuntokohteidemme tila- ja materiaaliratkaisuihin.

Asiakaspalveluinsinöörinä olet asiakkaiden ensisijainen yhteyshenkilö muutostöiden osalta. Hoidat asiakasviestintää sekä asiakaskohtaisesti että taloyhtiötasolla läpi rakennusprojektin. Suunnittelet asukkaiden toiveiden mukaisia tila- ja materiaaliratkaisuja ja vastaat lisä- ja muutostöiden tarjouslaskennasta sekä dokumentoinnista. Käytät työssäsi AutoCad-ohjelmistoa.

Teet tiiviisti töitä sekä asiakkaidemme että työmaan, toimiston ja asuntomyynnin osaajiemme kanssa. Työskentelet niin toimistollamme Arkadiankadulla kuin työmaillamme pääkaupunkiseudulla.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, kun olet järjestelmällinen, ongelmanratkaisukykyinen ja hallitset aikataulutuksen. Sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Työskentelyotteesi on asiakaskeskeinen ja asiakkaan tyytyväisyys on sinulle tärkeää.  

Odotamme sinulta rakennus- tai suunnittelualan koulutusta, esimerkiksi rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkintoa. Ymmärrät työmaan toimintaperiaatteet ja sinulla on osaamista AutoCad- ja MS Office-ohjelmista.

Miksi YIT?

Suuressa talossamme saat avarat mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen ja urapolkusi rakentamiseen. Onnistumisia ei synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä asiakaspalvelupäälliköihimme Päivi Elorantaan, puh. +358 40 670 9289 tai Isto Salmijärveen, puh. +358 41 515 1513.

Hae tehtävään 14.11.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522784
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki