Asiakaspalveluinsinööri
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

"Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

Konsernissa työskentelee yli 450 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 178 miljoonaa euroa. DENin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot, Suomen Teollisuussijoitus sekä eräät nykyiset ja entiset työntekijät."

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme DEN Finland Oy:lle asiakaspalveluinsinööriä Oulunsalon toimipisteeseen!

Toiminnan kasvaessa haemme Kodit-liiketoimintaan asiakaspalveluinsinööriä vahvistamaan ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä.

Asiakaspalveluinsinöörinä työskentelet Designtalon, Ainoakodin ja Finnlamellin projekteissa ja vastaat asiakkaille rakennushankkeen onnistumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Vastaat asiakkaiden esittämiin kysymyksiin, autat, tuet ja neuvot asiakasta projektin edetessä. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun ohella myös muun muassa lisä- ja muutostöiden käsittely sekä projektien aikataulujen seuraaminen. Toimit asiakkaan luottopakkina ja yhteyshenkilönä koko rakennusprojektin ajan.

Toivomme hakijoilta:

 • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • Iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta
 • Tarkkaa ja tehokasta työotetta
 • Halua ja kykyä hoitaa asiat kerralla kuntoon
 • Kykyä ymmärtää rakennepiirustuksia/rakentamiseen liittyviä dokumentteja ja kykyä hahmottaa suurempia asiakokonaisuuksia

Rakennusinsinöörin/-teknikon koulutus tai käytännön työkokemus pientalotyömailta ovat tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä, tärkeämpää on halu oppia uutta ja palvella asiakasta laadukkaasti alusta loppuun.

Asiakaspalveluinsinöörinä toimit osana energistä asiakaspalvelutiimiä. Toimipisteesi sijaitsee Oulunsalossa. Tarjoamme pitkäaikaisen työn, mukavan työyhteisön sekä alati kehittyvän konsernin edut vahvojen brändien parissa. Työtehtävä on kokoaikainen.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikimmiten jättämällä CV ja hakemus palkkatoiveineen ohessa olevasta hakulinkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Hakuaika päättyy 8.8.2021 klo 23:59. Haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11.

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1478093
 • Tehtäväalue: Rakennusala, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Oulunsalo