Asiakaspalveluinsinööri
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt asiakaspalveluinsinööriä asuntojen kilpailu-urakointiin pääkaupunkiseudulle!

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.” 

Oletko ihmisten parissa viihtyvä asuntorakentamisen asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitamme saamaan juuri omalta tuntuvan kodin? Tule kannustavaan yhteisöömme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden toivomia muutoksia asuntokohteidemme tila- ja materiaaliratkaisuihin.  

Asiakaspalveluinsinöörinä toimit asunnonostajien sekä hankkeen tilaajan (esim. kaupungit/muut rakennuttajat) myyntiorganisaation ensisijaisena yhteyshenkilönä asukasmuutostöiden osalta. Hoidat asiakasviestintää sekä asiakaskohtaisesti että taloyhtiötasolla läpi rakennusprojektin ja vastaat kohdekohtaisista aineistoista materiaalien osalta. Suunnittelet asukkaiden toiveiden mukaisia tila- ja materiaaliratkaisuja ja vastaat lisä- ja muutostöiden tarjouslaskennasta sekä dokumentoinnista. Lisäksi vastaat asukasmuutostöiden laskutuksesta sekä osallistut asuntojen luovutusvaiheeseen.

Miksi YIT?

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset syventämään osaamistasi ja mukaan kehittämään meitä sekä yksikkönä että työporukkana. Iso talo tarjoaa sinulle niin kiinnostavia uramahdollisuuksia ja vakautta kuin myös perinteisempiä työsuhde-etuja.

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja hallitset aikataulutuksen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä niin asiakkaiden, asuntomyynnin kuin työmaahenkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusalan insinööri) tai muuta tehtävään valmiudet antavaa tutkintoa. Sinulla on aiempaa kokemusta lisä- ja muutostöiden parista ja käytät sujuvasti AutoCADia ja Ms Officea.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita työpäällikkö Janne Piepposelle, puh. 040 759 7616 maanantaina 10.5. klo 14-15 tai tiistaina 11.5. klo 9-10.

Hae tehtävään 16.5.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452389
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki