Asiakaspalveluinsinööri

DEN Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Toimintamme kasvaessa haemme Designtalolle ja Finnlamellille

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiämme.

Asiakaspalveluinsinöörinä työskentelet Designtalon, Finnlamellin ja Ainoakodin projekteissa, joissa vastaat asiakkaamme rakennushankkeen onnistumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Vastaat asiakkaan kysymyksiin, autat, tuet ja neuvot asiakasta projektin edetessä. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelun ohella myös mm. lisä- ja muutostöiden käsittely sekä projektien aikataulujen seuraaminen. Toimit asiakkaan luottopakkina ja yhteyshenkilönä koko rakennusprojektin ajan työmaavaiheeseen saakka.

Toivomme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä

  • Iloista ja positiivista asiakaspalveluasennetta

  • Tarkkaa ja tehokasta työotetta

  • Halua ja kykyä hoitaa asiat kerralla kuntoon

  • Kykyä ymmärtää rakennepiirustuksia ja rakentamiseen liittyviä dokumentteja

  • Kykyä hahmottaa suuria asiakokonaisuuksia

  • Rakennusinsinöörin/-teknikon koulutus tai käytännön työkokemus pientalotyömailta ovat tehtävässä eduksi. Tärkeämpää on kuitenkin halu oppia uutta ja palvella asiakasta laadukkaasti alusta loppuun!

Asiakaspalveluinsinöörinä toimit osana energistä asiakaspalvelutiimiämme. Toimipisteesi sijaitsee Alajärvellä. Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä alati kehittyvän konsernin edut vahvojen brändien parissa. Työtehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä pikimmiten CV ja hakemus palkkatoiveineen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelun kehityspäällikkö Katja Lepistö p. 040 193 7509.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Asiakaspalvelun kehityspäällikkö Katja Lepistö p. 040 193 7509. 

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta