(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluinsinööri
Varte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Rakennuskohteiden laadukas toteuttaminen edellyttää ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä tuotannon kaikissa työtehtävissä. Haemme joukkueeseemme 2021 alkaviin projekteihin myyntihenkistä

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Asiakaspalveluinsinöörin tehtävä on erittäin monipuolinen ja palkitseva. Toimit asiakkaiden ensisijaisena yhteyshenkilönä muutostöiden osalta uusissa asuntokohteissamme. Olet mukana suunnittelussa ja valitsemassa materiaaliratkaisuita yhdessä asuntomyynnin ja projektipäällikön tukena.

Asiakaspalveluinsinöörin tehtävässä

  • osallistut aktiivisesti lisä- ja muutostöiden tarjouslaskentaan, tarjousten tekoon ja laskutukseen.
  • olet näköalapaikalla kokonaisuuden hallinnasta, eli työmaan suunnitelmista, kustannusohjauksesta, aikataulusuunnittelusta ja laadusta. 
  • nautit ihmisten kohtaamisista sekä yhdessä tekemisestä
  • osaat positiivisella otteella suunnitella asiakkaiden kanssa heidän elämänsä tärkeimmän investoinnin sisältöä.
  • toteutat aikataulusuunnittelua yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa, tekninen aikataulujen toteutus. Toimit tarvittaessa vastaavan työnjohtajan varamiehenä.

Menestyäksesi tehtävässä 

  • olet aktiivinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. 
  • sinulla on myös luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä halua kehittää asuntorakentamista asiakkaan näkökulmasta.
  • sinulla on tekninen koulutus sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista. Kokemus uudisasuntopuolelta sekä asiakasmuutostöiden tekemisestä katsotaan eduksi.

Ennen kaikkea olet tärkeä yhteyshenkilö asiakkaiden, työmaan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme vakavaraisen yrityksen loistavan työilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa sekä vastuuta ja vapautta toteuttaa ammatillisia haasteita. Pääset kehittämään ja toteuttamaan omia vahvuuksiasi monipuolisesti loistavin eduin.

Jätä CV:si ja hakemuksesi 25.11.2020 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140.