Asiakaspalveluinsinööri
Peab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Haemme Tampereen yksikköömme lisävahvistukseksi asiakaspalveluinsinööriä. Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työtehtävä notkeassa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastaat asiakaspalvelusta ja asukasmuutosneuvotteluista yhteistyössä asiakkaiden, myynnin ja työmaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa muutostyöohjeiden laadinta, työmaatarkastukset ja osallistuminen myyntiin. Olet aktiivinen ja pidät ihmisten kanssa työskentelemisestä. Sinulla on myös luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita sekä halua kehittää asuntorakentamista asiakkaan näkökulmasta.

Sinulla on rakennusalan koulutus sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista. Kokemus uudisasuntopuolelta sekä asiakasmuutostöiden tekemisestä katsotaan eduksi.

Viimeinen hakupäivä 5.5.2019

Aluejohtaja Matti Joensuu

Puhelin: +358 40 7132 810
Sähköposti: matti.joensuu@peab.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261562
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere