(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluinsinööri
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

DENin kasvukäyrä näyttää mukavasti kohti koillista, ja olemmekin etsimässä uutta

 

Asiakaspalveluinsinööriä joko Ouluun tai Vantaalle

 

Onko Sinulla kokemusta pientalotyömaista? Oletko joko työmaalla oppinut rakennusalan ammattilainen tai onko sinulla rakennusalan insinöörin tai teknikon koulutus? Oli taustasi kumpi vain, tärkeintä tehtävässä on asiakaspalveluhenkinen työskentelyote, joustavuus ja huolellisuus. Helposti lähestyttävällä persoonallasi tulet erinomaisesti toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa.

Työtehtäviesi keskiössä on asiakkaidemme palveleminen Designtalon ja Ainoakodin brändeille. Tuet asiakkaan kotiunelman valmistumista teknisellä osaamisellasi, huolehtien projektien aikatauluista. Vastaat myös teknisestä neuvonnasta sekä huolehdit asiakkaan toiveiden välittymisestä työmaalle saakka. Toimit tärkeässä roolissa osana osaavaa asiakaspalvelutiimiämme.

Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. DENillä yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme muun muassa Great Place to Work -mallin avulla. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut.

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2018 mennessä. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää Tiilalle, tiila.kallunki@den.fi. Tiilalle voit myös pirauttaa numeroon 040 582 3357 ja kysellä tehtävästä lisää.