(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluinsinööri
Raumaster

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Vahvistamme Service-organisaatiotamme ja etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

huollot ja modernisoinnit

Tulet vastamaan After Sales- ja Service-sektorin asiakaspalvelusta ja myynnistä sekä asiakkaille annettavasta teknisestä tuesta. Asiakkaita meillä on ympäri maailmaa, mutta sinun vastuullasi tulee olemaan lähinnä skandinaaviset ja eurooppalaiset asiakkaamme. Työ edellyttää siis matkustusvalmiutta. Työhösi kuuluu mm. laitoskäynnit sekä huolto-, varaosa- ja modernisointiratkaisujen myynti asiakkaillemme. Teet modernisointiprojekteihin liittyvät alustavat mittaukset laitoksilla, toimit keskeisenä linkkinä asiakkaidemme ja suunnitteluorganisaatiomme välillä sekä hoidat projekteja itsenäisesti loppuun asti.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus koneteknisestä/mekaanisesta suunnittelusta ja modifikaatioista sekä hallitset hyvin nykyaikaiset suunnitteluohjelmat (Autocad). Lisäksi sinulla on käytännön kokemusta laitoksista esim. huoltoon/asennuksiin liittyvissä tehtävissä. Taustasi voi olla joko paperi-, puunjalostus-, energia-, voimalaitos- tai konepajateollisuudesta; arvostamme hitsaustekniikan tuntemusta. Sinulla on sujuva englannin kielen taito ja kommunikoit sujuvasti kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen, ja nautit itsenäisestä työstä, jossa sinulla on paljon vastuuta. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky.

Tarjoamme haastavan tehtävän alan johtavassa yrityksessä huipputuotteiden parissa, perusteellisen sisäänajon tehtäviisi sekä jatkuvan koulutuksen alan ammattilaiseksi. Organisaatioomme on eteenpäinpyrkivä ja meillä on kannustava työilmapiiri.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin researcher Tapio Palonen puh.  050 594 7749, pe 9.2. klo 9-11 ja to 15.2. klo 12-14. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin rekrytointikoordinaattori Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 2361 600. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta ma 19.2.2018 mennessä.