(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluinsinööri rakennusalan asiakaspalveluryhmään
Vertex Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Oletko sinä tiimimme uusin vahvistus? Tule kanssamme teollisuuden näköalapaikalle luomaan ohjelmistoalan parasta asiakaskokemusta!

Jo yli 18 000 käyttäjää suunnittelee Vertexin ohjelmistoilla ympäristöystävällisempiä ja älykkäämpiä rakennuksia, koneita ja laitteita. Tarvitsemme vahvistusta rakennusalan asiakaspalvelutiimimme tekniseen tukeen. Päätehtäväsi on ratkaista asiakkaidemme arjen haasteita. Lisäksi voit kykyjesi mukaan osallistua esimerkiksi dokumentointiin, koulutustehtäviin, testaukseen tai käyttöönottoprojekteihin.

Työskentelet itsenäisesti, jäsennät tietoa ja ymmärrät teknisiä yksityiskohtia. Työ edellyttää vahvaa ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on asiakaspalveluhenkinen, vakuuttava ja selkeä viestintätyyli myös englanniksi.

Tyypillinen työpäiväsi:

Päiväsi alkaa sähköpostien lukemisella ja priorisoinnilla. Puhelinkin saattaa soida. Käsittelet asiakkailta sekä ulkomaanyksiköiltämme saapuneet tukipalvelupyynnöt, tarvittaessa kysyt apua tiimiltäsi. Työskentelet tiiviisti myös ohjelmistokehityksemme kanssa. Juttelet ja kirjoitat päivän aikana sekä suomeksi että englanniksi. Saatat pitää etäpalaverin asiakkaan kanssa, jotta pääset toden teolla ongelmaan käsiksi. Ongelma ratkeaa palaverissa tai työkavereiden kanssa.

Työpäivääsi voi kuulua testausta, mallinnusta ja dokumentointia (esim. FAQ-tyyppisten ohjeiden tekemistä). Taitojen karttuessa olet myynnin teknisenä tukena tai mahdollisesti osana asiakasprojektiryhmää.

Toivomme, että rakennusala on sinulle tuttu ja sinulla on tekninen koulutus (insinööri) sekä käytännön tuntemusta CAD-järjestelmistä ja tiedonhallintaohjelmista. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi on kohdallaan ja olet kiinnostunut rakentamisesta ja asiakaspalvelutyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jaakko Salmela, 045 636 0611, tai jaakko.salmela@barona.fi. Hae viimeistään 28.8.2018!