(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRI / MYYNTI-INSINÖÖRI
Specma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Mahdollisuus päästä toimimaan linkkinä organisaatiomme osastojen välillä ja monipuolisesti kasvattaa omaa osaamistasi eri sidosryhmien kanssa.

Specma Oy hakee vahvistusta OEM-myyntitiimiinsä.

Tehtävässä toimit teknisenä myyjänä ja teet tiiviisti yhteistyötä myynnin, tuotannon ja asiakkaidemme kanssa. Varmistat asiakasvaatimusten mukaisten tuotteiden valinnat, vastaat tarjous- ja kustannuslaskennasta ja käsittelet myyntitilauksia. Lisäksi neuvot asiakkaitamme tuotteitamme ja sovelluksiamme koskevissa teknisissä tiedusteluissa niin sähköpostitse kuin puhelimitse sekä toimit nettikauppamme teknisenä ylläpitäjänä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Olet kiinnostunut oppimaan lisää tuotteistamme ja haluat tuottaa asiakkaillemme hyvää palvelua sekä lisäarvoa. Olet järjestelmällinen sekä saat asioita ja tehtäviä vietyä eteenpäin. Mielellään sinulle on jo kertynyt kokemusta hydrauliikan parista joko myynnin, tuotannon tai suunnittelun kautta. Pystyt löytämään vastaukset teknisiin kysymyksiin ja kommunikoit kansainvälisessä organisaatiossamme sujuvasti myös englanniksi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Toimipisteesi voi sijaita joko Espoossa tai Tampereella.

Kannustamme uuden oppimiseen ja kouluttautumiseen sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä osaavien ammattilaisten tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Heimo Halonen puh. 020 742 0529. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään sunnuntaina 27.5.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com, viitenumero FI-12669