(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluinsinööri asuntomyyntitiimiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTOMYYNTITIIMIIMME

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRI

TURKU

Asiakaspalveluinsinöörinä toimit asiakkaidemme ensisijaisena yhteyshenkilönä muutostöiden osalta. Suunnittelet asiakkaidemme toivomia tila- ja materiaaliratkaisuja, ja teet lisä- ja muutostöiden tarjouslaskentaa sekä dokumentointia. Asiakkaiden ohella pidät aktiivisesti yhteyttä myös yhteistyökumppaniemme kanssa. Tässä tehtävässä työkavereinasi ovat niin asuntomyynnissä, toimistollamme kuin työmaallakin työskentelevät YIT:läiset.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Asiakkaiden unelmien kotien toteuttaminen on sinulle sydämen asia. Olet taitava ja idearikas tarjoamaan parhaita ratkaisuja ja tämän hetken kuumimpia trendejä materiaalivalintoihin ja tilasuunnitteluun. Omaat jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, ja olet ehkä jo työskennellyt myös asiakaspalveluinsinöörin tehtävissä. Ymmärrät työmaan toimintaperiaatteet ja LVIS-tekniikan lainalaisuudet. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja pidät useammankin projektin langat sujuvasti yhtä aikaa käsissäsi. Sinulla on

  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • AutoCad- ja MS Office-ohjelmien osaamista
  • mahdollisuus liikkua sujuvasti työmaidemme välillä

Eduksi katsomme rakennusalan koulutuksen, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinnon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota mielenkiintoisia ja haastavia hankkeita ja tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä uralla ja panostammekin siksi erityisesti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä torstaina 10.10. klo 14-15, maanantaina 14.10. klo 14-15 tai perjantaina 18.10. klo 9-10 asuntomyyntipäällikkö Maarit Virkkuseen, puh. 050 374 8386.

Hae tehtävään 23.10.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!