Asiakaspalveluinsinööri asuntojen kilpailu-urakointiin pääkaupunkiseudulle
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt

Asiakaspalveluinsinööriä asuntojen kilpailu-urakointiin pääkaupunkiseudulle!

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.” 

Asunnot kilpailu-urakointi- yksikkö on voimakkaasti kasvava nuorekas liiketoimintayksikkö, jonka toiminta ja työympäristö on avoin sekä kannustava. Toimintamme perustana on motivoituneet projektihenkilöt ja pyrimmekin yhdessä toteuttamaan hankkeemme laadulliset, ajalliset ja taloudelliset tavoitteet täyttäen asiakkaan ja tilaajan asiakastyytyväisyyden ollessa meille ensiarvoisen tärkeää.

Kannustamme projektihenkilöitämme luovaan, mutta suunnitelmalliseen työntekoon ja vahvuutemme onkin vahvoissa tiimeissä, osaamisessa sekä uuden oppimisessa. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Jatkuva kehittyminen sekä sen mahdollistava urakehitys on vahvasti läsnä toiminnassamme. Tule kannustavaan yhteisöömme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden toivomia muutoksia asuntokohteidemme tila- ja materiaaliratkaisuihin.  

Tässä tehtävässä toimit osana kilpailu-urakkana toteutettavien asuinkerrostalohankkeiden projektitiimiä. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on työmaalla, mutta työtä toteutetaan osin myös käytössä olevissamme toimipisteissä. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Asukasmuutoksista vastaavana henkilönä toimit asiakkaiden ensisijaisena yhteyshenkilönä muutostöiden osalta. Hoidat asiakas- ja sidosryhmäviestintää läpi rakennusprojektin, vastaat kohdekohtaisista myyntiaineistoista materiaalien osalta sekä perustat ja ylläpidät kohdekohtaista materiaalivalintojen ja muutostyötilausten mahdollistavaa verkkokauppaa. Suunnittelet asukkaiden toiveiden mukaisia tila- ja materiaaliratkaisuja sekä vastaat lisä- ja muutostöiden tarjouslaskennasta sekä dokumentoinnista.

Lopullinen tehtävänkuva voidaan osin määritellä valittavan henkilön osaamisen ja toiveiden mukaan. Tehtävänkuvasi voi täydentyä asukasmuutosten lisäksi myös muista työmaatehtävistä sisältäen esimerkiksi työmaainsinöörin tai hankinnan tehtäviä.

Miksi YIT?

Kattavassa työnkuvassa asiantuntemuksellasi ja tekemiselläsi toimit vahvana tiimipelurina, osana suurten asuntorakentamishankkeiden projektitiimiä. Organisaatiossamme sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, ammattitaitoa sekä sitä kautta myös urapolkuasi haluamaasi suuntaan. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.   

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Odotamme uudelta tiimiläiseltämme, että olet ihmisten parissa viihtyvä asuntorakentamisen asiantuntija, joka haluaa auttaa asiakkaitamme saamaan juuri omalta tuntuvan kodin. Menestyt tässä tehtävässä, kun olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja hallitset kokonaisuuksia asukasmuutosten ympärillä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä niin asiakkaiden, tilaajan edustajien kuin muidenkin projektitiimiläisten kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. rakennusalan insinööri) tai muuta tehtävään valmiudet antavaa tutkintoa. Eduksi katsomme myös, mikäli sinulla on aiempaa työskentelystä asukasmuutosten parista ja käytät sujuvasti AutoCADia ja Ms Officea.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita työpäällikkö Juuso Rapelille, puh. 0407644349.

Hae tehtävään 21.11.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519666
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki