Asiakaspalveluinsinööri asumisen liiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

ASIAKASPALVELUINSINÖÖRI 

Asumisen liiketoimintaan pääkaupunkiseudulle


Kehitämme ja rakennamme asuntoja sekä kokonaisia asuinalueita. Toimintamme painottuu kasvukeskuksiin. Visionamme on tuoda enemmän elämää kestäviin kaupunkeihin. Olemme aktiivisesti mukana aluekehittämisessä ja tuomme markkinoille asiakaskeskeisiä asumisen ratkaisuja ja palveluita.

Asiakaspalveluinsinöörinä toimit asiakkaiden ensisijaisena yhteyshenkilönä muutostöiden osalta sekä hoidat asiakasviestintää niin asiakaskohtaisesti kuin taloyhtiötasolla läpi rakennusprojektin. Sinulla on myös vastuu kohdekohtaisista aineistoista materiaalien osalta.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu:
- asiakkaan toiveiden mukainen tila- ja materiaaliratkaisujen suunnittelu
- lisä- ja muutostöiden tarjouslaskenta sekä dokumentointi
- yhteydenpito asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa
- myymättömien asuntojen materiaalivalinnat

Tässä tehtävässä työskentelet niin asuntomyynnissä kuin toimistolla ja työmaalla. Asuntomyynnin henkilöstön lisäksi teet yhteistyötä sekä pääkonttorin henkilöstön että työmaahenkilöstön kanssa.

Etsimme järjestelmällistä asiakaspalvelun osaajaa


Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi, tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä aikataulutuksen hallintaa. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (esim. rakennusinsinööri tai rakennusarkkitehti) sekä osaamista AutoCad- ja MS Office -ohjelmista. Lisäksi toivomme kokemusta muutostöiden tekemisestä ja/tai kokemusta työmaalta. Tehtävä edellyttää paljon liikkumista pääkaupunkiseudulla, joten oma auto on eduksi.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.


Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Isto Salmijärvi, p. 041 515 1513 tai Sari Tawast, p. 040 830 8241.

Hae tehtävään 31.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237854
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Isto Salmijärvi tai Sari Tawast
  • Puhelin: 041 515 1513 tai 040 830 8241
  • Sijainti: Helsinki