Asiakaspalveluhost BURGER KING Helsingin Rautatieasema
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Burger King vuosi 2019 alkaa uusilla tuulilla ja työtehtävällä.

Etsimme Helsingin Rautatieaseman ravintolaan ASIAKASPALVELUHOSTIA luomaan uudenlaista asiakaspalvelukokemusta Fast Food -ravintolassa, joka ylittää asiakkaiden odotukset viikonpäivästä ja kellonajasta huolimatta.

#Kingikokemus

Asiakaspalveluhost työskentelee jatkuvasti asiakaspinnassa ja on avainasemassa asiakaspalautteiden suhteen. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä vuorosta vastaavien päälliköiden sekä ravintolapäällikön kanssa ja välität asiakaspalautteita ja -kokemuksia ravintolassa eteenpäin. Pääset myös mukaan kehittämään palvelukokemusta.

Työpäivät koostuvat pääsääntöisesti asiakaskohtaamisista ja parhaan asiakaspalvelukokemuksen varmistamisesta. Ohjaat asiakkaita kioskikassojen käyttöön ja keräät samalla kokemuksia, palautteita ja kehitysehdotuksia ja viet niitä eteenpäin. Lisäksi pääset mukaan asiakaspalvelutyön perehdyttämiseen ja seuraat sekä kehität asiakaspalveluprosessia yhdessä esimiestiimin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös myyntityön tekeminen salikierroksilla sekä ravintolan yleisilmeestä sekä siisteydestä huolehtiminen. Asiakaspalveluhost osallistuu tarvittaessa myös muuhun kassatyöskentelyyn.

Perehdytys työhön tapahtuu yksikössä ja kokonaiskuvan saamiseksi, ensimmäiset 2-3 vuoroa, on keittiö- ja kassatyöskentelyyn tutustumista.

#Kingikyky

Asiakaspalveluhost vastaa BURGER KING-ravintolan asiakaspalvelukokemuksen viemisestä uudelle tasolle yhdessä ravintolan tiimin ja esimiesten kanssa. Perehdytyksen jälkeen sinulla on myös vahva tuntemus Burger Kingin brändistä ja brändikärjistä ja osaat toimia ns. ”brändilähettiläänä” asiakkaille.

Tämä tehtävä edellyttää halua työskennellä suurten asiakasvirtojen keskellä, erittäin hektisessä ympäristössä, halua kehittää asiakaspalvelukokemusta ja järjestelmiä yhdessä ravintolan tiimin sekä tukiorganisaation kanssa sekä vähintään sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

#Kingikalenteri

Työ on vuorotyötä ja sijoittuu erityisesti ravintolan kiirepiikkeihin, erityisesti loppuviikkoon ja viikonloppuihin, sopimustuntimäärän ollessa 63-90h/3vko. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi Asiakaspalveluhostin tehtävään on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Opteam -Barona ja odotamme innolla kuulevamme sinusta, joten laitathan hakemusta tulemaan! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220611
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki