Asiakaspalveluhenkinen vuokraamotyöntekijä Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018



Työn kuvaus:
  Haluaisitko työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä asiakaspalvelutehtävissä konevuokraamossa?
 
Haemme asiakkaallemme kaksikielistä vuokraamotyöntekijää Vaasaan. Työtehtäviisi kuuluvat konevuokraamon monipuoliset työtehtävät. Palvelet asiakkaita reippaalla asenteella, luovutat ja vastaanotat erilaisia koneita ja teet tarvittaessa pieniä huoltotehtäviä. Työpäiviisi voi kuulua myös koneiden kuljetuksia pakettiautolla, joten tarvitset ajokortin. Sinulla on myös oltava valmius opetella trukilla-ajoa, mikäli et sitä vielä taida. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myymälätyöskentelystä, konevuokraus- tai rakennusalalta.
 
Työvuorot ovat arkipäivisin klo 7-17 välillä. Työsuhde kestää vähintään kesän (4.6.-31.8.), mutta jatkon mahdollisuus on hyvä. Etusijalla ovatkin hakijat, jotka etsivät pysyvää työpaikkaa. Tehtävään valittu henkilö tulee ainakin aluksi työllistymään Adecco Oy:n kirjoille.
 
Etsimme työntekijää, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa ja reipas myynnillinen ja asiakaspalvelullinen asenne. Kaksikielisyys (suomi-ruotsi) on tässä tehtävässä erittäin tärkeää. Vuokraamon työtehtävät ovat monipuolisia, joten tarvitset vastuullisuutta ja pelisilmää hoitaa vastaan tulevat tehtävät itsenäisesti. Saat myös vapauksia suunnitella työtehtäviäsi, ja vapauden vastapainona tarvitset yrittäjähenkistä mieltä hoitaa asiat loppuun saakka.
 
Jos koet, että tämä työ olisi juuri sinua varten, älä epäröi vaan hae paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540 tai sähköpostitse susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1126031
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: VAASA