(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen varastotyöntekijä K-Rautaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme K-Rauta Välivainioon varastotyöntekijöitä asiakaspalvelutyöhön kesän ajalle.

Työssä sinulle tulee tutuiksi tavaroiden keräily, luovutus, asiakaspalvelu ja tuoteneuvonta, tavaroiden vastaanotto ja kuorman purku sekä varaston ylläpito. Työ on fyysisesti raskasta ja työtä tehdään niin sisä- kuin ulkotiloissa, joten olethan tottunut työntekoon ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. Tulethan myös luontaisesti ihmisten kanssa toimeen ja olet tottunut asiakaspalvelutilanteisiin?

Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Työntekijänä olet tottunut fyysisiin työtehtäviin, olet ripeä ja teet annetut tehtävät huolella. Aiempi kokemus varastotyöstä ja asiakaspalvelusta, trukilla ajotaito sekä rakennustuotetuntemus katsotaan eduksi. 

Työt alkavat maalis-/huhtikuun aikana joustavasti ja töitä on tarjolla kesän ajaksi. Mikäli olet opiskelija, pystyt aloittamaan työt osa-aikaisesti opintojen rinnalla. Työ on kokoaikainen ja töitä on kaikkina kaupan aukioloaikoina, 2 vuorossa.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haethan nopeasti, sillä tällä hetkellä on vain yksi paikka täytettävänä! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Sini Setälä, puh. 050 513 6566.