(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen sovellusasiantuntija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

TeraKuu Oy on perustettu vuonna 2005 Keuruulle. TeraKuu Oy valmistaa korkealaatuisia ohjelmistoja ja tarjoaa palveluja ohjelmistojensa käytön tehostamiseksi. Ohjelmistot on kohdistettu tietylle käyttäjäkunnalle ja käyttäjäkunnan tarpeiden huomioiminen on avainasemassa ohjelmistojen kehittämisessä.

Yrityksen kasvun myötä on syntynyt tarve lisäkäsille, jonka ansiosta haemme nyt TeraKuulle

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ SOVELLUSASIANTUNTIJAA

Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on päivätyö.

Tehtävässäsi toimit teknisenä asiakaspalvelijana vastaten asiakkaiden pyyntöihin puhelimessa, sähköpostitse sekä etätukijärjestelmän kautta. Ratkaiset asiakkaiden vaihtelevia haasteita ja työ onkin todella monipuolista. Teknisenä asiakaspalvelijana toimiessasi pääset sisään tuotetuen lisäksi myös tuotekehitykseen. Tukenasi toimii asiantunteva tiimi, joten et ole asiakkaiden apuna yksin. Ohjelmoinnissa TeraKuulla on käytössä pääsääntöisesti FileMaker-alusta, mutta emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavan alustan käytöstä.

Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen pohjakoulutus (esimerkiksi tietojenkäsittelyn tradenomi) tai muuta kautta hankittu vastaava kokemus. Emme odota sinun olevan huippukoodari, mutta toivomme, että ymmärrät ohjelmoinnin peruslogiikan. Tehtäväkenttä on laaja, ja tulet oppimaan uutta päivittäin. Toivommekin, että uuden oppiminen motivoi sinua ja sisäistät tietoa suhteellisen nopeasti. Tehtävässä vaaditaan niin ikään erinomaista suomen kielen, sekä hyvää englannin kielen taitoa, kuten myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Jaamme sosiaalitilat ja sisäänkäynnin eläinklinikan kanssa. Myös työtehtävät edellyttävät eläinklinikoilla toimimista.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja haasteita tarjoavan työn vakaassa yrityksessä sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Haussa on pitkäaikainen työntekijä täydentämään TeraKuun hienoa tiimiä. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Jätä hakemuksesi viimeistään 31.10.2019 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola 0400 451 039 & Olli-Matti Niskanen puh 040 570 5917.