(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen pihanjärjestelijä
Betonilaatta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Betonilaatta Oy
Betonilaatta Oy on suomalainen perheyritys. Valmistamme Turussa kahdella tehtaallamme kymmeniä erilaisia pihakivi- ja laattamalleja.
Meiltä saa tuotteet tarvittaessa pihalle, torille tai puutarhaan valmiiksi asennettuna. Betonilaatan kokenut henkilökunta tarjoaa asiakkailleen hyvää palvelua nopeasti ja joustavasti. Toimintamme alkoi vuonna 1939. Työtä tehdään pitkäjänteisesti ja asiakkaiden tyytyväisyys on koko toiminnan perusta.
Toimenkuva
Etsimme nyt reippaita trukinajotaitoisia pihatyöntekijöitä. Työssä käytät trukkia tottunein ottein ja palvelet asiakkaita lastaamalla autoja ja järjestelemällä pihaa siistiin kuntoon. Työt alkavat huhti-toukokuussa kestäen kesän yli. Töitä tehdään kokoaikaisesti klo 6:00-18:00 välillä.
Odotamme sinulta
Tehtävässä vaaditaan asiakaspalveluhenkeä ja trukinajotaitoa sekä järjestelykykyä. Työaikojen noudattaminen on sinulle tuttua ja luontevaa. Lisäksi sinulta löytyy myös joustavuutta työaikoihin sesonkiaikana.
Muut tiedot
Nyt tarjolla mukava kesätyö asiakaspalvelun ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
30.03.2019
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.03.2019 mennessä.