Asiakaspalveluhenkinen pakettiautonkuljettaja, Tampere

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä pakettiautonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesälle 2021, viikoille 24- 28.

Tässä työssä ajat Tampereen alueella pienellä pakettiautolla erilaisiin kohteisiin, joissa täytät kahvikoneita ja pidät huolta niiden siisteydestä. Kyseessä on määräaikainen työ kesäkuun puolesta välistä aina viikon 28 loppuun saakka, työaika on aina arkisin klo 8.- 16.00, pienellä joustolla.

Ajokortti (B-kortti) on tässä työssä välttämätön ja odotamme, että valittu henkilö sitoutuu työskentelmään koko määräaikaisen työsuhteen ajan. Lisäksi toivomme, että et pelkää ajaa pakettiautolla ja tunnet jo hieman Tamperetta ja sen ympäristöä ja että kommunikoit sujuvasti suomenkielellä sekä olet hymyilevä ja reipas tekijä.

Tehtävässä pärjää parhaiten asiakaspalvelutaitoinen ja palvelualtis, reipas, motivoitunut sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä työntekijä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljetusalalta ja/tai asiakaspalvelutehtävistä. Myös hygieniapassi on plussaa.

Palkkaus määräytyy AKT:n TES:in mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Niina Vuoksi 050 411 1878/ niina.vuoksi@nordic.fi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Niina Vuoksi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta