(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen ostosihteeri Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Etsimme asiakkaallemme reipasta, vuorovaikutustaitoista ja asiakaspalveluhenkistä ostosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus, innokas ote työhön ja halu näyttää osaamisesi. Menestyäksesi tehtävässä et tarvitse pitkää työkokemuspohjaa, kunhan olet kiinnostunut oppimaan uutta ja tartut positiivisella asenteella tehtäviisi. Toivomme, että olet tarkka, vastuuntuntoinen, iloinen ja huolellinen. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, laskutaitoa ja MS Officen ohjelmien hallintaa.

 

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ostoon liittyvät tehtävät mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön modernissa työympäristössä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku sulkeutuu 22.5.2019. Mahdolliset lisätiedot tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi