(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen ostosihteeri Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme reipasta, vuorovaikutustaitoista ja asiakaspalveluhenkistä ostosihteeriä. Työsuhde on määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus jatkoon.
 
Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus, innokas ote työhön ja halu näyttää osaamisesi. Menestyäksesi tehtävässä et tarvitse pitkää työkokemuspohjaa, kunhan olet kiinnostunut oppimaan uutta ja tartut positiivisella asenteella tehtäviisi. Toivomme, että olet tarkka, vastuuntuntoinen, iloinen ja huolellinen. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, laskutaitoa ja MS Officen ohjelmien hallintaa.
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ostoon liittyvät tehtävät mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön modernissa työympäristössä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku sulkeutuu 28.2.2019. Mahdolliset lisätiedot tehtävästä antaa Ella Faltersack, puh. 040 760 9089,  ella.faltersack@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostosihteeri


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku