Asiakaspalveluhenkinen myyntiassistentti Inside Sales -tehtävään
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021
Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi ja kerätä arvokasta alan kokemusta? Onko sinulla jo hieman työkokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä? Houkutteleeko kansainvälinen työ, jossa pääset osaksi nuorekasta myyntiorganisaatiota? Etsimme sosiaalista ja reipasta Inside Sales-myyntiassistenttia TTI Finland Oy:lle Espooseen. Tässä tehtävässä aiempaa kokemusta enemmän ratkaisee asenne! Etenemme haussa nopeasti, joten laitathan hakemuksesi pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet myyntiassistenttina kuuden hengen Inside Sales -tiimissä. Tyypillisiin tehtäviisi kuuluu tilausten ja tarjouspyyntöjen vastaanotto, tilaustietojen syöttäminen järjestelmään, tarjousten tekeminen ja seuraaminen, yhteydenpito asiakkaisiin sekä asiakaspalvelu. Lisäksi varmistat, että tuotteet saapuvat ajoissa valmistajalta varastoon ja varastolta asiakkaalle. Olet asiakkaisiin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse, ja neuvottelet esimerkiksi hinnoista ja tilausmääristä. Tarvittaessa teet tiivistäkin yhteistyötä Outside Sales -tiimin kanssa ja osallistut asiakaskäynneille. Asiakasyritykset sijaitsevat Suomessa ja Baltian maissa, ja työskenteletkin niin suomeksi kuin englanniksi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, ja opit niin alan kuin tuotteet työsi ohella.

Tarjoamme


* Arvokasta myyntialan monipuolista työkokemusta
* Globaalin työympäristön

TYÖNKUVA

* Tilausten käsittely ja seuranta
* Tarjousten tekeminen
* Tilausten seuranta
* Asiakasyhteydenpito
* Outside Sales-tiimin avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on myynti- ja asiakaspalveluhenkinen henkilö joka nauttii työnteosta ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Etsimällämme henkilöllä on relevantti, esimerkiksi kaupallisen alan tutkinto tai opinnot loppusuoralla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet työntekijänä reipas, sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen. Uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä ja pyrit kääntämään haastavatkin kaupat voitoksi. Lisäksi olet ehtinyt kerryttämään jonkin verran asiakaspalvelu- tai myyntikokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä Excel-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti koulutustausta (esimerkiksi kaupallinen tai tekninen)
* Reipas, myynnillinen ja asiakaspalveluhenkinen työote
* Hyvä paineensietokyky
* Aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen osaaminen
* Excel-taidot


Tehtävä ei vaadi teknistä taustaa, mutta katsomme eduksi mielenkiinnon elektroniikka-alaa kohtaan.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Lars Sonckin Kaari 14, 02600 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä TTI Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
TTI on kansainvälinen elektroniikkakomponenttien jälleenmyyjä, ja yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus alalta. TTI on perustettu Pohjois-Amerikassa vuonna 1971 ja se on osa Berkshire Hathaway -konsernia. TTI:n Euroopan pääkonttori ja varasto sijaitsee Maisach-Gernlindenissa, Saksassa. Yritys palvelee Euroopassa 11 000 asiakasta, ja se tarjoaa paikallista palvelua 46 myyntikonttorissa ympäri Eurooppaa, ja 81 myyntikonttorissa globaalisti. Suomen myyntiorganisaatio, TTI Finland Oy, muodostuu Inside Sales ja Outside Sales -tiimeistä, jotka viihtyvät yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla. TTI Finland Oy:n työntekijät työskentelevät myyntitehtävissä elektroniikkaosien valmistajien sekä elektroniikkavalmistajien välissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428026
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo