Asiakaspalveluhenkinen myyntiassistentti Helsinkiin, 12kk
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Onko sinulla kaupallinen koulutustausta sekä asiakaspalveluhenkinen asenne? Haluatko saada arvokasta työkokemusta liiketoiminnan eri osa-alueilta? Etsimme myyntiassistenttia materiaaliteknologiayhtiö Bang & Bonsomerille Helsinkiin! Tässä tehtävässä työskentelet myynnin ja tuotannon tukena, hoidat asiakaspalvelua sekä osallistut logistiikka- ja hankintatehtäviin. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Etsimme Bang & Bonsomerille myyntiassistenttia äitiysloman sijaisuuteen Helsinkiin. Työskentelet myynnin tukena monipuolisessa työnkuvassa. Bang & Bonsomerilla sinua odottaa vastuullinen ja oma-aloitteisuutta vaativa työtehtävä, rennon miellyttävä ilmapiiri sekä mukavat työkaverit!

Tarjoamme


* Oma-aloitetteisuutta vaativan monipuolisen työtehtävän
* Miellyttävät työkaverit ja työympäristön

TYÖNKUVA
Myynnin assistenttina työskentelet myynnin ja tuotannon tukena, hoidat asiakaspalvelua sekä osallistut logistiikka- ja hankintatehtäviin. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottaminen asiakkailta erityisesti puhelimitse sekä niiden kirjaaminen järjestelmään.

Työtehtäviäsi ovat:
* Myynnin ja tuotannon tukena toimiminen
* Monikanavainen asiakaspalvelu
* Tilaustenkäsittely ja logistiikan tehtävät
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilöllä on kaupallinen koulutustausta (esim. amk/merkonomi) sekä ymmärrystä yritysmaailmasta. Sinulla on reipas, oma-aloitteinen ja innostunut työote ja viihdyt hyvin asiakaspalvelutehtävissä. Olet myös tarkka ja pidät rutiininomaisistakin työtehtävistä. Lisäksi puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Etsimämme henkilö on:


* Kaupallinen koulutus
* Kokemusta toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä
* Reipas ja oma-aloitteinen työote
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Maaliskuussa 2020
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bang & Bonsomer puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bang & Bonsomer on vuonna 1927 perustettu suomalainen materiaaliteknologiayhtiö, joka toimittaa sekä tuottajana että jakelijana eri teollisuusalojen käyttämiä raaka-aineita ja lisäaineita. Yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Valkovenäjällä, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Vuonna 2018 Bang & Bonsomerin myynti oli 170 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 280 työntekijää.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337685
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki