(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen linja-autopuolen Työnjohtaja
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme Tampereen Volvo Truck Centeriin

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ LINJA-AUTOPUOLEN TYÖNJOHTAJAA

Tampereen korjaamo on iso ja tehokas korjaamo, jossa työskentelee noin 50 rautaista raskaan kaluston osaajaa. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme vain parasta ja edellytämme, että sinullakin on aito halu auttaa asiakkaitamme. Asiantuntemukseesi luotetaan ja olet myös luottamuksen arvoinen.

Työnjohtajana Volvolla tehtäväsi on varmistaa huippulaadukas ja osaavaa palvelu asiakkaalle. Tärkein tehtäväsi on auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Sinun on helppo tulla tähän tehtävään, sillä pääset osaksi toimivia prosesseja ja osaavien työkavereiden keskelle. Työ edellyttää sinulta organisointi- ja paineensietokykyä, monien asioiden samanaikaista hallintaa, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Omalla esimerkilläsi ja johtajuudellasi edistät työturvallisuutta ja hyvää fiilistä tehdä töitä. Uskallat ottaa asioita puheeksi ja annat ja vastaanotat mielelläsi palautetta. Haluat pitää kaikki ajan tasalla ja välität tietoa aktiivisesti korjaamon eri sidosryhmille.

Sinulla on:

  • Hyvät kommunikointitaidot
  • Organisointikykyä ja ”homma hoituu” tapa toimia
  • Arvostusta työkavereita kohtaan
  • Alalle soveltuva koulutus ja kokemus
  • Halu kehittyä esimiestyössä.

Me puolestamme tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään niin esimiehenä kuin asiantuntijana. Hae paikkaa viimeistään 18.8.2019 mennessä osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jani Rajamäki, puh 010 655 6234.