(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen korjaamon työnjohtaja
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Nykyisen työnjohtajamme siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin, haemme Vantaan Volvo Truck Centeriin

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA

Vantaan korjaamo on iso ja tehokas korjaamo, jossa työskentelee noin 70 rautaista raskaan kaluston osaajaa. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme vain parasta ja edellytämme, että sinullakin on aito halu auttaa asiakkaitamme. Asiantuntemukseesi luotetaan ja olet myös luottamuksen arvoinen. 

Tehtäväsi on varsinaisen työnjohtotyön lisäksi laskutus ja siihen liittyvät tehtävät. Autat tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Pääset osaksi toimivia prosesseja ja osaavien työkavereiden keskelle. Työ edellyttää sinulta organisointi- ja paineensietokykyä, monien asioiden samanaikaista hallintaa, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Omalla esimerkilläsi ja johtajuudellasi edistät työturvallisuutta ja hyvää fiilistä tehdä töitä. Uskallat ottaa asioita puheeksi ja annat ja vastaanotat mielelläsi palautetta. Haluat pitää kaikki ajan tasalla ja välität tietoa aktiivisesti korjaamon eri sidosryhmille. 

Sinulla on: 

  • Hyvät kommunikointitaidot 
  • Organisointikykyä ja ”homma hoituu” tapa toimia 
  • Arvostusta työkavereita kohtaan 
  • Alalle soveltuva koulutus ja kokemus 
  • Halu kehittyä esimiestyössä. 

Me puolestamme tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään niin esimiehenä kuin asiantuntijana. Hae paikkaa viimeistään 30.6.2019 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat 18.6. asti tiiminvetäjä Jouni Räsänen, puh. 010 655 5639 ja 24.-28.6. huoltopäällikkö Panu Leivo puh. 010 655 5614.