(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen kokki, Pori
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Etsimme asiakkaallemme Poriin

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KOKKIA

Työ koostuu pääasiassa henkilöstöravintolan monipuolisista kokin tehtävistä. Sisältäen lounaan, vitriinituotteiden ja salaattien valmistusta, astiahuoltoa ja siisteyden ylläpitoa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelu, myynti ja kassatyöskentely salin puolella.

Etsimämme kokki pystyy työskentelemään yksin mutta osaa tarvittaessa täydentää tiimiä. Olet valmis työskentelemään itsenäisesti ottaen haasteita ja vastuuta vastaan.

Työtä on asiakkaan eri toimipisteissä Satakunnan alueella tarpeen mukaan, joten hakijalla tulisi olla liikkumisvalmius ja oma auto käytössä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ensin töihin tarvittaessa kutsuttavana ja myöhemmin mahdollisuus kokoaikaiseen työhön. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin ja 7.00-15.00 välille.

Jos koet olevasi keittiön rautainen moniosaaja ja aurinkoinen asiakaspalvelija, valmiina hektiseen työhön, niin jätä hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

Kokin koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
Reipasta otetta työhön
Asiakaspalveluasennetta
Kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti
Liikkumisvalmiutta Satakunnan alueella (auto käytössä)


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
Mahdollisuuden työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Annika Järvinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
045 78815696, annika.jarvinen@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU