(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen kokki palvelutiskille
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Toimenkuva
Haemme K-Supermarket Nekalaan asiakaspalveluhenkistä kokkia hoitamaan päivittäistavarakaupan monipuolista ja kattavaa palvelutiskiä. Tehtävänkuva koostuu asiakaspalvelusta ja kokin tehtävistä keittiön puolella. Työssä menestyminen edellyttää aitoa innostusta palvella asiakkaita ruokaan liittyvissä kysymyksissä sekä halua tarjota asiakkaille hienoja makuelämyksiä. Tehtävässä pääset myös kehittämään uusia vaihtoehtoja ruokavalikoimaan. Työ tapahtuu ma-la palvelutiskin aukioloaikojen mukaisesti painottuen aamu- ja päivävuoroihin.

Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Vmp Varamiespalvelun kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta iloista, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sekä alan koulutusta ja kokemusta. Aikaisempi asiakaspalvelu- ja rahastuskokemus katsotaan myös eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työpaikan mukavassa ja rennossa porukassa! Hae paikkaa siis heti täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisää myös CV sille varattuun kohtaan. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3 kk määräaikaisuus
Lisätietoja
Hanna Heikkilä-Collin, Hanna.Heikkila-Collin@vmp.fi, 040 307 5206
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.11.2019 mennessä.