Asiakaspalveluhenkinen kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haemme motivoitunutta KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme ROVANIEMELLE!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työssäsi huolehdit taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä monipuolisissa asiakaskohteissamme Rovaniemellä. Tehtäviisi kuuluu erilaisten kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7:00–15.30, mutta työhön sisältyy myös talotekninen kiinteistöhuollon päivystys n. 8 viikon välein. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään eri kohteissamme Rovaniemen alueella, joten tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.


Haemme tiimiimme asiakaslähtöisellä asenteella varustettua henkilöä! Viihdyt fyysisessä työssä, olet sosiaalinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulta löytyy myös kiinteistönhoitajan tutkinto. Muun alalle soveltuvan ammatti, - tai erikoisammattitutkinnon katsomme eduksi. Lisäksi aiempi työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta, LVIS töistä sekä toiminnanohjausjärjestelmien (Tampuuri, Granlund Manager, FimX, Haahtela ym.) käyttökokemus ovat tehtävässä hyödyksi. On myös hienoa, mikäli sinulta löytyy suoritettuina työturva-, tieturva- ja tulityökortti sekä EA-kurssit. Tarvittaessa kuitenkin järjestämme koulutukset puuttuvien kurssien osalta. Kommunikoit päivittäisessä työskentelyssäsi sujuvasti suomeksi, mutta selviydyt asiakaspalvelutilanteista myös englannin kielellä. Olet oma-aloitteinen tekijä ja sinulta löytyy oman työn organisointikykyä sekä motivaatiota uuden oppimista kohtaan. 


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Meillä ISS Palveluilla saat mahdollisuuden haastaa osaamistasi tai kouluttautua alasi ammattilaiseksi. Lue lisää tarjoamistamme koulutusmahdollisuuksista esimerkiksi talotekniikan insinööriopintojen merkeissä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/tiimityolla-kohti-insinoorin-tutkintoa.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.8.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot