(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen huoltoasentaja DAVA Foodsille
DAVA Foods Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Oletko sinä etsimämme henkilö? Meillä olisi nyt tarjolla sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen vakituinen työtehtävä, jossa pääset tekemään työtä yhdessä maatila-asiakkaidemme kanssa alansa johtavan yrityksen palveluksessa!

Dava Foodsin tarvike-osastolla töitä tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden parhaaksi. Toimitamme siipikarjan tuotantolaitteistoja kokonaispalveluna, joka sisältää sekä laitteet, suunnittelun, asennuksen, huollon että varaosat. Tavoitteemme on varmistaa optimaalinen tuotantoympäristö eläinten hyvinvointi huomioiden. Tuotteisiimme kuuluvat myös ohjaustietokoneet mm. ilmanvaihto-, etävalvonta-, tuotannonohjaus- sekä ruokintajärjestelmille ja muille siipikarjatalouden osa-alueille tunnetuilta kansainvälisiltä laitevalmistajilta kuten mm. SKOV, Big Dutchman, Multifan, VDL. Reilusti siipikarjan puolella.

Työtehtäviisi kuuluvat uusien ohjausjärjestelmien asennus, testaukset tiloilla, käyttöönotto-opastukset, huoltotoimenpiteet sekä etähallinta. Toteutat sähkösuunnittelua yhdessä laitetoimittajiemme kanssa ja huolehdit siitä, että laitteiden osto- ja toimitusprojektit etenevät aikataulussa. Toivomme, että viihdyt asiakasrajapinnassa. Työskentelyalueesi on pääasiallisesti Länsi-Suomi.

Toivomme sinulta sähköteknistä tai mekatroniikan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Maatalouden tai siipikarjatuotannon tuntemus on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä meille on asenteesi! Olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja luotettava tekijä. Tiukoissa tilanteissa huumorintajusta ja priorisointitaidoista ei ole haittaa! Toivomme että IT-taitosi ovat ajan tasalla. Työroolissa menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työroolin ja mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi osana hyvää työporukkaa. Tukenasi on joustava ja vankan toimintahistorian omaava työnantaja.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Laita meille lisätietoa itsestäsi hakemuksen ja CV:n muodossa 10.11. mennessä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka puh. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 29.10. klo 9-11 välisenä aikana.