(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkinen aamiaiskokki Scandiciin
Scandic Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme nyt Scandic Raumalle asiakaspalveluhenkistä AAMIAISKOKKIA vakituiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi alkavat aikaisin aamulla aamiaisen valmistuksella. Huolehdit, että tarjottavia on koko ajan saatavilla ja pidät huolen yleisestä siisteydestä. Aamiaisen valmistamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu salin puolella. Olet salin tunnelmanluoja ja positiivisella energiallasi saat kaikille hymyn huulille, niin asiakkaille kuin työkavereillesikin. Sinun ei tarvitse olla kokenut kokki, mutta edellytämme, että voit työskennellä keittiössä itsenäisesti ja että veitset sekä kauhat pysyvät hyppysissäsi.

Työvuoroja on tarjolla kaikkina viikonpäivinä ja työvuorot alkavat aikaisin aamulla, yleensä klo 5.15. Aamiaisen valmistuksen lisäksi lounaan valmistaminen on osa työnkuvaasi.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työtunteja on tarjolla 60-90h/ 3viikkoa. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Baronan kanssa. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Jos jokin jäi mietityttämään, voit soittaa Baronan Meijulle toimistoaikoina numeroon 050 505 6687.