(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilöitä MTR-Isännöinti Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko innokas, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tekijä? Sinulla on nyt erinomainen tilaisuus päästä kasvattamaan työkokemustasi mielenkiintoisten tehtävien parissa!

Etsimme asiakkaallemme MTR-Isännöinti Oy:lle kolmea asiakaspalveluhenkilöä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työhösi kuuluu asiakaspalvelua pääsääntöisesti puhelimitse, mutta myös sähköpostitse, sekä saapuvan postin käsittelyä ja lajittelua.

MTR-Isännöinti Oy on yrityksenä avoin, hyväntuulinen ja innovatiivinen. Henkilökuntamme on nuorta, nuorekasta ja ammattitaitoista. Luovuus on meillä sallittua ja uusia ideoita kuunnellaan herkällä korvalla. Henkilökuntamme monipuolinen tausta luo rikkaan työympäristön, jossa kollegat tukevat ja huolehtivat toinen toisistaan. MTR tarjoaa työntekijöilleen mm. koulutusmahdollisuuksia, monipuolisen panostuksensa työhyvinvointiin sekä hyvän työskentely-ympäristön. Lisäksi saat käyttöösi kattavan liikunta- ja kulttuuriedun sekä lounasedun.

Onnistut tehtävässä, jos nautit asiakkaiden kanssa tekemisissä olemisesta, työskentelet hyvin tiimissä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa erinomaisesti. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja opit vaivattomasti uusia järjestelmiä. Suomen kielen taitosi on selkeä ja osaat myös kommunikoida englanniksi. Työhön perehdytetään, eli et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan asenne ratkaisee! Aikaisempi kokemus puhelintyöstä katsotaan kuitenkin eduksi.

Työ alkaa helmikuussa ja kestää 8 kuukautta, mutta tavoitteena on vakinaistaa valitut henkilöt MTR-Isännöinti Oy:lle määräajan jälkeen. Työ on kokoaikainen päivätyö ja työpiste sijaitsee Vantaan Tikkurilassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Kuulostaako sinulta? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa Adeccon sivujen kautta mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, mutta viimeistään 16.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen, p. 040 540 8185 (arkisin klo 9-15) tai laura.rantanen@adecco.fi.