(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilöitä monipuolisiin tehtäviin toimistoympäristöön Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Etsimme Helsinkiin asiakkaamme koko kiinteistön palveluista vastaavaan tiimiin asiakaspalvelun todellisia moniosaajia eli

KERROSMESTAREITA

Mitä tarjoamme sinulle?
Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia (37,5h/viikko) ja työvuorot ovat arkisin pääsääntöisesti kello 8-16, mutta joskus työvuorot saattavat sijoittua myös iltaan esimerkiksi tapahtumapäivinä. Palkkaus tehtäviin on Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan.

Pääset osaksi isoa asiakkaamme kiinteistön palveluista vastaavaa noin 30 hengen iloista tiimiä. Asiakkaamme pääkonttori sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa Helsingissä

Mitä tehtäviisi kerrosmestarina kuuluu?
Kerrosmestarina vastaat ison talon yhden kerroksen henkilökunnan arjen sujumisesta. Tehtäviisi kuuluu katsoa, että kerroksestasi löytyy aina toimistotarvikkeita ja autat esimerkiksi av-laitteiden käytössä. Katsot, että kaikki on aina viimeisen päälle siististi kerroksessasi yhdessä siivoustiimin kanssa. Osallistut tapahtumien valmisteluun sekä tarjoiluiden esille kattamiseen. Tehtävä on hyvin liikkuvaista ja työpäivän aikana askeleita kertyy isossa talossa paljon.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä tehtävässä tarvitset erinomaista asiakaspalveluasennetta ja visuaalista silmää. Koska autat muita av-laitteiden kanssa sinulla täytyy olla hyvät taidot niiden käytössä. Hyvä peruskunto on liikkuvassa tehtävässä tarpeen. Aikaisempi kokemus esimerkiksi toimistotöistä, kokouspalveluista tai hotellin vastaanotossa työskentely katsotaan eduksesi. Tarvitset työssäsi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja ilahdumme, jos palvelet asiakkaita sujuvasti myös ruotsiksi. Lisäksi toivomme, että olet mukava ja mutkaton työkaveri.

Kiinnostuitko?
Ovatko monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sinun juttusi ja innostuit tästä tehtävästä? Hienoa, odotamme jo hakemustasi! Laitathan hakemuksesi kuitenkin viimeistään 23.8. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.