Asiakaspalveluhenkilö
Ifolor Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme työkaveria asiakaspalveluun!

Oletko oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen asiakaspalvelija? Kommunikoitko sujuvasti sekä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi?

Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on sinulle tärkeää ja kykenet ratkaisemaan asiakkaiden ongelmatilanteita tehokkaalla otteella.

Työskenteletkö huolellisesti myös paineen alla ja sopeudut vaihteleviin työtehtäviin?

Jos tunnistit itsesi näistä, kannattaa jatkaa lukemista! 

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja haastavan tehtävän superkivassa tiimissä arvostetussa yrityksessä, Ifolorilla. Saat kattavan perehdytyksen työhösi. Tukenasi on mukava ja kannustava työyhteisö.

Työtehtäväsi:

Tässä tehtävässä vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse, chatissä, sähköpostilla sekä some-kanavissa. Palvelet ja autat asiakkaita erilaisissa tilanteissa. Opastat asiakkaita eri tilauskanavien ja sovellusten käytössä sekä haastavissa teknisissä kysymyksissä.

Toivomme, että sinulla on tuntemusta erilaisista käyttöjärjestelmistä, sovelluksista ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. Asiakkaita palvellaan eri kanavissa Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, joten hyvät kirjalliset viestintätaidot ja sujuva kommunikointi puhelimessa on erittäin tärkeää.

Työajat sijoittuvat joustavasti ma-pe klo 8-17 välille ja kiireaikaan myös viikonloppuisin. Tulet työskentelemään Keravan toimistollamme sekä etänä. Työn aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kyseessä on vuoden mittainen äitiyslomasijaisuus.

Mikäli haluat lisätietoja, vastaamme mielellämme sähköpostitse: emil.lundberg@ifolor.fi

Lähetä hakemuksesi 7.3.2021 mennessä osoitteeseen: tyopaikat@ifolor.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427354
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Sijaisuus
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Kerava
  • Lisätietoja antaa: emil.lundberg@ifolor.fi