Asiakaspalveluhenkilö
Fingrid Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Asiakaspalveluhenkilö Fingrid Datahubiin

Tehtävä Asiakaspalveluhenkilö Datahubiin
Sijainnit Helsinki
Haku alkaa18.2.2021
Haku päättyy10.3.2021
Työsuhdemuoto Vakituinen
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Viikkotyöaika 37,5

Työpaikan kuvaus
Saatko virtaa onnistuneista asiakaskohtaamisista? Onko palveluhenkisyys ja sosiaaliset taidot luonteva osa sinua? Mikäli tunnistit itsesi, tule meille Fingrid Datahubin asiakaspalveluun!

Sähkömarkkinoilla eri osapuolten välinen tiedonvaihto on välttämätön osa sähkökauppaa. Suomessa otetaan käyttöön parhaillaan uutta tiedonvaihtoratkaisua, datahubia, palvelemaan muuttuvia sähkömarkkinoita. Datahubin avulla voidaan sähkömarkkinoille tarjota uusia toimintoja ja palveluita, joita tulevaisuuden energiakansalainen voi hyödyntää (https://palvelut.datahub.fi/fi/datahub/general-info). Kaikki on valmista 21.2.2022.

Fingrid Datahub - sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä. Tutustu Datahubiin tarkemmin (https://www.youtube.com/watch?v=kLAR_ByESls)

Haemme kolmea asiakaspalveluhenkilöä Helsinkiin Fingrid Datahub Oy:lle. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelun kokonaisvaltainen hoitaminen, joka pitää sisällään datahubin tukipalvelun kautta sekä puhelimitse tulleiden palvelupyyntöjen ja kysymysten käsittelemisen, ratkaisemisen sekä rekisteröidyn oikeuksien tarkistamisen. Tehtäviin kuuluu myös asiakkuuden hallintaan ja laskutukseen liittyvät tehtävät. Asiakaspalveluhenkilö hoitaa ja ylläpitää datahubin palvelusopimusprosesseja uusien asiakkaiden aloittaessa vähittäismarkkinoilla. Asiakaspalvelumme on avoinna 7 – 19.

Ennen kuin datahubin operatiivinen asiakaspalvelu käynnistyy, pääset mukaan oppimaan ja osallistumaan datahubin käyttöönottoa tukeviin tehtäviin ja harjoituksiin, joissa valmistelemme asiakaspalvelun käyttöönottoa.

Sinulla on intoa, asennetta ja kykyä työskennellä energisessä asiakaspalveluympäristössä. Olet innokas perehtymään ja ottamaan rohkeasti haltuun uusia asioita. Olet huolellinen, palveluhenkinen ja rehti tiimipelaaja. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja lisäplussaa saat ruotsin kielen taidosta.

Koulutustaustasi voi olla opisto, amk tai muu soveltuva koulutus. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisestasi.

Tarjoamme vastuullisen työn osaavassa ja positiivisessa tiimissä, jonka tavoite on datahubin onnistunut käyttöönotto Suomessa, parhaan asiakaspalvelun tukemana. Tiimistä löytyy tukea ja pääset kehittämään omaa osaamistasi. Btw, olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 10.3.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 25.2.2021 klo 8:30 – 10 ja 5.3.2021 klo 13 – 14:30 palvelupäällikkö Minna Arffman puh 040 648 3015.

Tehtävään valituiksi tulleista henkilöistä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot