(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Nautitko asiakaskohtaamisista? Viihdytkö työssä missä palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse? Uskallatko lähteä oppimaan uutta? Tässä voi olla mahdollisuutesi.

Haemme Espoon Tapiolassa sijaitsevalle asiakkaallemme myyntihenkistä asiakaspalveluhenkilöä.

Asiakaspalvelijana työskentelet osana asiakaspalvelutiimiä ja palvelet B2B asiakkaita puhelimitse sekä sähköpostitse. Palvelet asiakkaita nopeatempoisessa ympäristössä ja varmistat osaltasi hyvän sekä reippaan asiakaskokemuksen. Pidät huolen siitä, että asiakkaiden tilanteet kartoitetaan laadukkaasti puhelimessa ja sähköpostitse tulevat kyselyt hoidetaan aikataulujen mukaan. Asiakaspalvelijana pidät huolen siitä, että asiakkaiden tarvitsemat toimenpiteet saadaan eteenpäin oman organisaation sisällä.

Haemme positiivista henkilöä, joka pystyy tulemaan toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja kykenet tarvittaessa etsimään tietoa oma-aloitteisesti asiakkaiden erilaisiin kysymyksiin. Tulet toimeen erilaisten IT-järjestelmien kanssa ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Aikaisempi kokemus puhelinasiakaspalvelusta on eduksesi, mutta viime kädessä halu ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat.

Perehdytys tehtävään antaa sinulle hyvät lähtökohdat tuottaa asiakkaillesi asiantuntevaa palvelua. Tarjoamme sinulle paikan hyvässä työilmapiirissä, jossa kollegan tukeen voi luottaa ja pystyt kehittymään. Voit tuoda oman reilun ja huumorintajuisen panoksesi mukaan tähän yhteisöön.

Työsuhde on aluksi määräaikaisuus vuoden 2019 loppuun saakka, mutta pidempiaikainen jatko on mahdollinen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työ tapahtuu ma-pe klo 8.00 – 16.00 välillä ja työsuhde on kokoaikainen 37,5 h/vko. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka ja työt alkavat mahdollisimman pikaisesti.

Meillä on tarve asiakaspalvelun osaajalle heti! Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemus mahdollisimman pian tai kysy tehtävästä lisää!