(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Sinä vastuuntuntoinen, palvelualtis, tiimihenkinen ja työtä pelkäämätön ihminen - etsimme sinua!


Työkohteemme kaipaa vielä yhtä puuttuvaa lenkkiä toimitilapuolelle postitus-palveluihin.

 

Työ on kokoaikainen ja sijaitsee Helsingin Pasilassa, hyvien yhteyksien varrella. Työtehtävät ovat helposti opittavissa, mutta homma vaatii oma-aloitteista ja positiivista asennetta. Tehtäviin sisältyy muun muassa postin lajittelua ja jakamista sekä postin noutamista. Lisäksi asiakaspalveluhenkilö hoitaa toimitilan postin lähettämisen eteenpäin ja huolehtii tarvittaessa kuriiritehtävistä. 

 

Edellytämme joustavaa asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Työkielenä asiakkuudessa on suomi ja odotammekin sujuvaa suomen kielen taitoa ja ymmärrystä. Arvostamme tutkintoja, mutta vielä enemmän oikeaa asennetta asiakasta, omaa tiimiä ja ympäristöä kohtaan - jos nämä ovat sinulla kohdillaan, niin nakkaa jo hakemus meille päin!

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan kokoaikatyön ja mahdollisuuden päästä mukaan ’kiertotalouden käytännön tekijäksi’. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus jo tänään tai kysy lisätietoja osoitteesta: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!