(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö
Arvato Financial Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Tehtävän tyyppi: Määräaikainen (äitiysloman sijaisuus)
Aloitus: Mahdollisimman pian
Haettu tausta: Vastavalmistunut tai muutama vuosi työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
Sijainti: Kaisaniemenkatu 13, Helsinki
Viimeinen hakupäivä: 23.9.2018

Työnkuva

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistomme nuorekkaaseen ja dynaamiseen tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkilöä. Määräaikaisuuden kesto on noin yksi vuosi. Työ on pääosin puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa kuluttaja-asiakkaiden palvelua ja neuvontaa sekä yhteydenpitoa yritysasiakkaisiin. Työnkuvaan kuuluu myös back office -tehtäviä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsinkielentaidon katsomme eduksi. Aiempi kokemus puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta sekä kaupallinen koulutus auttavat menestymään tehtävässä. Henkilönä toivomme sinun olevan kärsivällinen ja omaavan positiivisen palveluasenteen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokopäivätyön kansainvälisessä, nuorekkaassa ja kehittyvässä yrityksessä. Matalahierarkisen organisaatiomme työilmapiiri on rento ja meillä on hauskaa tehdä työtä asiantuntevien ja mukavien työkavereiden kanssa. Toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Lisäksi me tarjoamme kattavat henkilöstöedut (mm. sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu sekä tarjoilut toimistolla).

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntöineen osoitteeseen rekry.fi@arvato.com viimeistään 23.9.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tarkistamme valittavalta henkilöltä luottotiedot ennen työsuhteen alkua. Merkitse otsikkoon ”Asiakaspalveluhenkilö”.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Tuuli Lahtinen (p. 020 7229440) ma-pe klo 9 – 11.