(Poistunut julkaisusta)

Asiakaspalveluhenkilö
Novosan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Etsimme joukkoomme:

Kahta asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 30.7.2018. Toimistotilat sijaitsevat Helsingin Arabiassa.

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse, sekä hoitaa asiakkuuksien tilaukset tilauskantaan. Huolehdit oikeasta toimitusajasta, määristä, hinnoista, maksuehdosta, toimitusosoitteesta ym. Huolehdit, että tilaukset siirtyvät järjestelmäämme keräilyä varten ja varmistat, että asiakkaan perustiedot ovat oikein. Vastaat asiakkuuksien myyntilaskujen oikeellisuudesta, postituksesta ja sähköisesti siirtyvien laskujen seurannasta sekä hyvitys- ja veloituslaskujen teosta, ja niihin liittyvistä selvitystöistä. Vastaat erilaisiin kysymyksiin tilaus-, toimitus- ja laskutustoiminnon vaatimien tilanteiden osalta sekä asiakkailta tuleviin selvityspyyntöihin tai kysymyksiin liittyen. Työnkuvaan sisältyy myös erinäiset Back Office -tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aiempaa kokemusta assistentin tai asiakaspalvelijan tehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta puhelimitse, että kirjallisesti tapahtuvasta asiakaspalvelusta
  • Asiakaslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa sekä palveluhenkisyyttä
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • MS Officen hallintaa sekä aiempaa kokemusta taloushallintaohjelman käytöstä

Novosan tarjoaa tueksesi vahvan osaamisensa ja kattavan perehdytyksen. Saat olla osa nuorekasta ja innostunutta tiimiä. Meille on tärkeää, että sinäkin kehityt työsuhteen aikana, joten sinun ei tarvitse olla valmis konkari, kunhan asenteesi on kohdallaan.

Tehtävää voit hakea viimeistään 22.7.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen: sharodi.sayeed@novosan.fi.